De Limburgse Wallen: een vertrouwd adres om even de benen en iets anders te strekken!

Welkom op de site van De Limburgse Wallen uit Maasbracht. Hier krijgt u een voorproefje van wat u in ons etablissement kunt verwachten.

De Limburgse Wallen

Over Ons

We staan al jarenlang bekend om de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.Mede doordat we vanaf de A2 makkelijk bereikbaar zijn, weten steeds meer mannen de weg naar de zelfstandige dames die bij ons hun beroep uitoefenen, te vinden.

Overigens hebben we voor de foto's op deze site geen gebruik gemaakt van fotomodellen, maar hebben we een aantal dames die bij ons een kamer hebben gehuurd zelf gevraagd te poseren. We zijn van mening dat het zo hoort als je een eerlijk beeld wilt geven!

 

Onze Garantie

Uw volledige ontspanning is onze zorg! De royale parkeerplaats van De Limburgse Wallen is goed afgeschermd voor nieuwsgierige blikken. We garanderen uw anonimiteit. Maar ook uw veiligheid: wij hechten aan een volledig relaxte sfeer zodat iedereen zich snel bij ons thuis voelt.

Om ongewenste gasten te weren, gaat iedere bezoeker in onze ontvangsthal door een metaaldetector. Na betaling van tien euro entree openen we de deur van ons snoepwinkeltje voor volwassenen: ons erotische pretpark. In het pand houden camera's de gang van zaken nauwlettend in de gaten. De kans dat u in De Limburgse Wallen iets vervelends meemaakt is dus nihil.

Ook wat betreft hygiƫne is het bij ons goed geregeld. Iedere relaxruimte is voorzien van een douche en na iedere klant wordt het bed helemaal verschoond. De zaak wordt gecontroleerd door de GGD Limburg. Ons is er alles aan gelegen u een avondje onbezorgd plezier te bezorgen. Duizenden tevreden bezoekers gingen u voor!

 

Beste van beide werelden

De Limburgse Wallen: beste van beide werelden! In ons pand voert een wandelroute langs maar liefst vijftien 'huisjes' met halverwege een gezellige bar.

Iedere relaxruimte heeft een eigen sfeer. De sensueel geklede dames zijn heel aanspreekbaar en, nadat een prijs is overeengekomen, bereid tot flink wat meer dan zomaar een vrijblijvend babbeltje. Bij ons bevindt u zich in de beschermde omgeving van een club met de voordelen van ouderwetse raamprostitutie.

Een ideale combinatie: U spreekt zelf een prijs af met een van de dames die bij ons een kamer huurt, zonder het risico te lopen lastig te worden gevallen. Bij ons zult u geen opgeschoten pubertjes aantreffen die op scootertjes voorbij de ramen scheuren en ook geen om piccolootjes bedelende bardames die zo uw laatste centen uit uw zak proberen te kloppen.

U bepaalt zelf wat u wilt uitgeven en u komt in De Limburgse Wallen nooit voor vervelende verrassingen te staan. Onze bedrijfsfilosofie? We zien onze klanten graag terug!

Openingstijden

Zondag - Donderdag

19:00 - 04:00

Toegang tot 03:30

Vrijdag - Zaterdag

19:00 - 05:00

Toegang tot 04:00

 

Entree & prijzen

Wij verhuren kamers aan mooie dames van over de hele wereld.

U betaalt een eenmalige entree van 10 euro, waarna u vrijelijk kunt rondlopen.

U stemt uw wensen en de prijs af met de betreffende dame.

Bepaal snel en eenvoudig jouw route naar ons speelpaleis. Kijk hoe lang je nog moet rijden voordat jouw hoogstpersoonlijke erotische feest kan beginnen!

Klik hier voor routes

Foto's

U zult eerder moeite met kiezen hebben, dan dat u uw keuze niet aantreft! Wat is lekkerder? Een ondeugende tropische verrassing met een prachtig stel kneedbare kokosnoten of een geraffineerde blonde godin met borsten die rechtstreeks uit het Walhalla lijken te komen? Cupje super-A of toch maar een royale D-cup?

Heerlijke weelderige ronde vormen verpakt in een zacht melkchocoladehuidje of een afgetraind roomwit lichaam waarvan iedere spier zichtbaar is? Smaken verschillen maar er is voor ieder smaakje wel wat bij.

De dames die bij ons een kamer huren zijn afkomstig uit alle windstreken en hebben een paar dingen gemeen: ze zijn stuk voor stuk om je vingers bij af te likken. Bovendien zijn ze vriendelijk, vinden ze niet gauw iets gek en hebben ze plezier in hun vak.

In onderstaande gallerij wilden een aantal charmante huurders een indruk van zichzelf geven. Aangezien er steeds nieuwe huurders bij ons aanwezig zijn, zal het aanbod aan ieders smaak voldoen.
Let op: de plaatjes hieronder zijn bedoeld als impressie en geven niet weer welke dames momenteel aanwezig zijn. Klik op een van de afbeeldingen hieronder om ze te bekijken. Met de pijltjes of door links of rechts te klikken kun je navigeren. Het teken rechtsboven is vergroten en het kruisje rechtsonder of buiten het plaatje klikken sluit de afbeelding weer.

Pers

Bekijk op deze de aandacht die we van diverse media hebben gekregen.

We hebben reeds verschillende malen mogen genieten van de aandacht die de media aan ons heeft besteed. Bekijk hieronder de stukken die bladen als Actueel en De Limburger over ons geschreven hebben en laat U zich overtuigen van de kwaliteiten van ons pretparadijs!

Klik op een van de afbeeldingen hieronder om ze te bekijken. Met de pijltjes of door links of rechts te klikken kun je navigeren. Het teken rechtsboven is vergroten en het kruisje rechtsonder of buiten het plaatje klikken sluit de afbeelding weer.

Contact

 
 
 
 
Map